1 listopada 2014

DT Scrapgang - romantyczna nostalgia: pamiętnik / DT Scrapgang - romantic nostalgy: the diary

Witajcie w listopadzie!
Welcome in November!

Dziś pierwszy dzień miesiąca, więc zapraszam Was na wyzwanie do Scrapgangu. To moje wyzwanie - pierwsze po dłuuuugiej przerwie, mam nadzieję, że temat Wam się spodoba. Należy wczuć się w listopadową nostalgię, odkryć odrobinę romantyzmu i wybrać co najmniej 3 elementy z listy. A co się na niej znajduje? Musicie zajrzeć TUTAJ, żeby się dowiedzieć :-)
Today it's first day of month, so I invite you to take part in challenge on the Scrapgang. You must find a November nostalgy and be a little bit of romantic and choose at least 3 items from the list. And what's on it located? You look HERE to find out :-) That's my challenge - the first after a long long break, do you like this theme of challenge? I hope so!

Moją pracą na to wyzwanie jest romantyczny pamiętnik, wykonany na bazie ze Studio75, wymieszałam też różne kolekcje papierów z tego sklepu. Użyłam stempelka-serwetki z Primy, dodałam odrobinę kalki technicznej, perłowy ćwiek, koronkę, no i cudny różany obrazek z Lemoncraft :-)
My project at this challenge is a romantic diary, made ​​on the basis of Studio75, I mixed also various collections of papers from this store. I used a stamp-napkins from Prima, I added a bit of tracing paper, pearl brad, lace, and a lovely picture from Lemoncraft :-)


Buziaki i uściski!
Hugs and kisses!

6 komentarzy: